Welkom bij Christo Jewels!

Wij gaan een nieuwe ervaring tegemoet en die willen wij graag met u delen. Ongeveer een kleine 5 jaar geleden hebben wij met trots de deuren geopend van ons kantoor in Heerlen om iedereen eerlijk te kunnen helpen en het beste prijs te kunnen bieden voor hun edelmetalen. Wij hebben duizenden tevreden klanten mogen verwelkomen en dat geeft het mooiste en fijnste gevoel voor een ondernemer.

Wij gaan nu onze onderneming uitbreiden door sieraden te verkopen op deze webshop. Wij hopen ook hier een succes te maken door onze trouwe manier van werken uit te voeren bij het verkoop van een sieraad. U kunt op ons rekenen voor alle eerlijkheid en een goede prijs voor uw nieuwe sieraad. Elke sieraad die u hier op onze webshop vind is met zorg gecontroleerd en behandeld om een nieuwe leven te krijgen als uw nieuwe sieraad.

Neem gerust een kijkje in onze shop, wij staan open voor al uw vragen. Wij zijn bereikbaar op 045-2030943 of u kunt ons mailen naar info@christojewels.nl. Wilt u liever whatsappen? Dan kunt u ook een berichtje sturen naar: 06-44559606.

Wij hopen dat u hier uw mooie sieraad kan vinden. Veel winkelplezier.

 

 

Ps. Tips zijn altijd welkom 🙂