Over ons

Christo is jaren actief in het in en verkoop van goud, wij hebben een mooi kantoor onder het naam Christo Goudinkoop, gelegen in Heerlen waar wij al jaren lang veel klanten hebben kunnen tevreden stellen met ons expertise over goud. Wij hebben nu besloten om onze kracht en passie voor goud op het moderne internet aan te bieden. Wij willen onze service en werkzaamheden met u graag delen. Op deze website zullen wij voornamelijk occasion sieraden aanbieden voor een fijne prijs. Deze sieraden zijn met alle zorg weer zodanig gerestaureerd om een tweede leven te beginnen. Onze sieraden zijn en zien er zo goed als nieuw uit. Bij Christo Jewels kunt u altijd rekenen op transparante werkwijze en dat eerlijkheid altijd voorop gesteld word.

WAT WIJ DOEN

VERKOOP

Bekijk onze prachtige sieraden door op deze icoon te klikken. Wij hebben elke week weer nieuwe aanbod, twijfelt u over iets? Neem dan gerust contact met ons op.

INKOOP

Voor het verkopen van uw gouden sieraden kunt u altijd bij ons terecht. Wij kopen al uw gouden voorwerpen in, ongeacht of het stuk, oud of nieuw is. Door op deze icoon te klikken bezoekt u de website van Christo Goudinkoop. Daar vind u alle informatie over het verkopen van uw goud.

REPARATIE & ONDERHOUD

Ook voor het schoonmaken, onderhouden en kleine reparaties van uw sieraad kunt u bij ons terecht. Hou ook onze blog bij, daar zullen wij informatie met u delen hoe u zelf gemakkelijk uw sieraad kunt onderhouden.

Meer informatie ?

neem dan gerust contact met ons op